ВАШЕТО МНЕНИЕ ЗА НАС…..


УДОВЛЕТВОРЕНОСТ НА КЛИЕНТИ И ПАРТНЬОРИ

1. „Аксент Консултинг“ ЕООД – гр. София
2. „Хапката“ ООД – гр. Ст. Загора
3. „Албена Въжарова“ ООД – гр. Самоков
4. „Визатрон 689“ ЕООД – гр. София
5. „Дивайн 69“ ЕООД – гр. Пловдив – Склад на едро – гр. Пловдив
6. „Сива груп“ ООД – гр. Пловдив – сладкарница с производство
7. „Алоха-21“ ЕООД – гр. София
8. „АН-ДЖИ 03″ ООД – гр. Елин Пелин – Цех за производство на сладкарски и тестени изделия, и сандвичи –  гр. Елин Пелин
9. „ДЕЛАДЖИО“ ООД – гр. София – заведения за хранене – кк Сл. Бряг
10.“МИНИТАЛИ“ ЕООД – гр. София – Кулинарен магазин – гр. София
11.“СН ВЕНДИНГ“ ООД – гр. София – Вендинг автомати – гр. София
12.„БАКБУЛ“ ЕООД – гр. София
13.“ТРИНИКО“ ООД – гр. София – Бирария – гр. София
14.„ЕКОФАРМ“ ЕООД – гр. София
15.“ПОПИ 77″ ЕООД – с. Градина, общ. Първомай – Заведение за бързо хранене – гр. Първомай
16.„Дженеа Интернешънъл Груп“ ООД – гр. Добрич – Магазин – гр. Добрич
17.„Лавендер“ ООД – с. Бата, общ. Поморие и др.

Очакванията се градят в съзнанието на клиента на основата на възприятия.

Дайте мнението си за интернет страницата  https://haccpconsulting.wordpress.com/, услугите предлагани от „НАССР Консултинг” ЕООД – София, както и впечатления от обслужването, което сте получили!

Има ли нужда от подобряване на услугата, която Ви предлагаме?  Всички идеи и конструктивни препоръки ще бъдат взети под внимание.

Вашето мнение е от изключителна важност за нас и бъдещата ни работа, както и за всички, които се интересуват от дейността ни!

Потърсете ни и ние ще надхвърлим Вашите очаквания в положителна посока и ще бъдете изключително удовлетворени от съвместното ни партньорство!

В случай, че Ви трябва още информация за нас, прочетете мненията по-долу!

Ще очакваме от Вас и да дадете отговор на нашите анкети на страницата ни.

Ще Ви бъдем много благодарни, ако отделите няколко минути за попълване на тази АНКЕТНА КАРТА, която да ни изпратите обратно на електронният ни адрес.

Или пък ако имате желание да оставите Вашето мнение за нас и споделите с останалите в интернет доволни ли сте от обслужването, което сте получили, кликнете тук или напишете по-долу своя коментар.

Като отговорна компания, насочена към подкрепа на бизнеса и удовлетворяване на неговите потребности в областта на хранително-вкусовата промишленост, храните, храненето, туризма и околната среда, ще очакваме да кажете мнението си за нас, както и да оставите валиден е-майл за обратна връзка с Вас!

Поздрави, Екипът на „НАССР Консултинг” ЕООД!

26 Responses to ВАШЕТО МНЕНИЕ ЗА НАС…..

  1. blasachko каза:

    Здравей! Имам огромното желание да отворя кафе-клуб което съм предвидил да е в дворът ми. Обаче помещението още не е започнато както казах предвиждам един хубав ден то да е активно! Помещението е правено от предишните собственици. И не е узаконено. стигнал съм до чакане на решение в което ще ми кажат дали да върна лицето 2м назад защото на 10-12м пред лицевата част има квартална асвалтирана улица заради тротоарни право. И за това или ще връщам назад или на ново. Задание може арх.. да проектира и т.н.т. дали вие или ваши колеги можете да се фклучите за това дълго чакано решение.

    Харесвам

  2. Траян каза:

    Здравей! Искам да отворя бар-клуб.около 80к.м помещението е в дворът ми ! Узаконено е ! Но не като търговски обект Ами като гараж. Искам да попитам да ли може да наема вас или ваш колега за изкарване на всеки документ който ще ми трябва. Защото не мога да се справя с служителите от кварталната община. Чакам вече 2г дори незнам и какво чакам. Хаха

    Харесвам

  3. Baufen каза:

    Поздравявам Ви за коректното отношение и достъпната информация.

    Харесвам

  4. Петър Георгиев каза:

    Изказвам благодарности за професионалната работа на „НАССР Консултинг“ ЕООД и инж. Стамболова. Останах доволен от професионално извършените услуги и препоръчвам фирмата на всички, които търсят консултант.

    Харесвам

  5. Kremena Stefanova каза:

    zdraveite iskam da vi popitam za targovska karavana vnos ot Holandia Otkrih firmata no neznam dalie nujno da ia registriram v balgaria toest iziskva lise BG nomera ili moga da rabotia sas holanski nomera karavanata ima vsi4ki dokomenti ie po evropeiski standart.Blagodariavi predvaritelno za savetite koito shtemi dadete.

    Харесвам

  6. Iva каза:

    Здравейте, изказвам благодарност на екипа за голямата професионална помощ, която получих! Благодаря Ви, радвам се, че Ви има! Пожелавам Ви още по-големи успехи!

    Харесвам

  7. Здравейте,имам следния въпрос към вас:Може ли гараж да се преустрои в кафе и върху масивната плоча отгоре,заградено с метални парапети да се обособи втори етаж -открит ,като място за консумация с маси и столове?

    Харесвам

    • Здравейте г-жо Вътова,
      Вашето искане може да се прецени спрямо местоположението на гаража и съществуващите условия. Не във всички случаи е възможна смяната на предназначението му. Трябва да се докаже, че има основателни причини, поради които не може да използвате помещението за гараж!
      Тази процедура се извършва, съгласно ЗУТ (Закон за утройство на територията) и разрешението за това се издава от архитекта на общината, при наличие на условия и възможности. Налице е забрана за промяна предназначението на гаражи в съществуващи (заварени) сгради според чл. 18, ал. 3 от Закона за устройство. Там изрично се казва, че предназначението на гаражи в съществуващи сгради не може да се променя. Съветвам Ви да разговаряте с архитекта, след което ще знаете как да продължите.

      Харесвам

  8. Gulfie каза:

    Zdraveyte! Vie ste strahotni.Pojelavam uspeh na ekipa.
    4eta viprosite i otgovorite vi mnogo sa polezni.Iskam i az da popitam- ot kida da zapo4na i kakvi dokumenti 6te tryabva za razvivane na deynost-brisnar, samo za postrigvane. Imam pome6tenie 16 kv.m.6te rabotya samo 2 ili 3 4asa i to sled 174asa, ot kide da zapo4na. Blagodarya predvaritelno.

    Харесвам

  9. Райна каза:

    Здравейте! Искам да знам дали в заведение в което се предлага пържена цаца … приготвянето и трябва да е в отделно помещение.. да не е там където се пържат картофите. Благодаря предварително за отговора ВИ! 🙂

    Харесвам

    • Здравейте Райна,
      В заведения, в които има производство на храни, е необходимо да се обособят отделни работни места в студена кухня – за разделна подготовка на месо, риба и зеленчуци, оборудвани със самостоятелни съдове и инвентар. А топлинните процеси се извършват в топла кухня, като за различните видове храни – картофи и риба, се изполват отделни съдове и мазнини, които периодично се сменят и изхвърлят. Няма задължително изискване за извършване на тези процеси в отделни помещения за пържене на картофи и риба.

      Харесвам

  10. Ваня Иванова каза:

    Здравейте,
    моля, да ми дадете насоки за това какво е необходимо да се направи за да започнем търговия с риба и морски дарове /насипни и пакетирани/ в магазин за търговия на дребно . Помещението е общинско и се ползва с договор за наем. По информация от наемодателя обекта има прово за търговия с хранителни продукти /каквото и да означава това/ . Какви са изискванията, които трябва да покрием за да получим разрешителното за дейност? Въпросът ми е и дали освен рибни продукти бихме могли за продаваме и други хранителни стоки ? Моля , за съвет какво,кога и как да организираме за да успеем до края на Януари 2013 /месец и половина- два/ евентуално да започнем ефеткивна дейност !
    Поздрави,
    Ваня Иванова

    Харесвам

    • Здравейте г-жо Иванова,
      Разкриването на магазин за хранителни стоки зависи от Вас колко бързо може да подготвите помещението и документацията. Възможно е да сте готови в този срок, дори и по-рано. Видовете храни, които искате да продавате се определят от създадените условия и използаните площи.
      Необходимо е да изпълните следните изисквания:
      1. Подготовка на помещението и оборудване;
      2. Изготвяне на технологична документация по чл. 12 от Закона за храните – система за самоконтрол и процедури по НАССР;
      3. Внасяне на заявление в ОДБХ за регистрация на обекта.
      Всички технологични и хигиенни изисквания за обекта се уточняват подробно след консултация и по време на изготвянето на документацията за обекта.
      Свържете се с мен или ми пишете на ел. поща, в случай, че имате допълнителни въпроси.

      Харесвам

  11. Таня Младенова каза:

    Поздравявам Ви и за добре направеният сайт !!!!! Желая ви успехи………. Благодаря , че помагате……

    Харесвам

  12. красимир георгиев каза:

    С една дума –СУПЕР СТЕ!

    Харесвам

  13. Йорданка Парушева каза:

    Здравейте,научих за Вас,чрез инернет-търсачка и искам да ви изкажа най-искренни благодарности за работата която вършите!Това,че помагате на хората да си спестяват нерви,време и пари е похвално и необичайно за нашата страна!Изказвам голяма благодарност към инж.Стамболова за бързият и компетентен отговор! БЛАГОДАРЯ ВИ!

    Успех на Вас и екипа!
    с уважение:Дани Парушева

    Харесвам

  14. Тенева каза:

    Госпожо Стамболова,

    ВИЕ СТЕ НЕВЕРОЯТЕН ЧОВЕК…БЛАГОДАРЯ!

    ТОЧНО, КРАТКО И ЯСНО!
    Благодаря Ви за изчерпателния и бърз отговор, който ми спести много време, нерви и пари!
    Наистина много благодаря за информацията!

    Успехи на Вас и целия Ви колектив!

    Поздрави,
    Тенева

    Харесвам

  15. Мария каза:

    Разглеждах сайта ви и го намирам за доста полезен.

    Харесвам

  16. О. Деков каза:

    Здравейте,
    запознах се с Вашият сайт и ми допадна това,че мога да попитам предварително за това ,което ме интересува. Желая Ви здраве и успехи.

    Харесвам

  17. Красимира Стоянова каза:

    Откривайки Вашият сайт се зарадвах, че най-накрая и в България може да се разчита на достатъчно достоверна информация и на професионалисти! Поздравявам Ви и за добре направеният сайт!

    Харесвам

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.