ДЕГУСТАЦИЯ НА МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ В СОФИЯ


В София – възможност да се включите в дегустация на млечни продукти. Изисква се регистрация.

Участвай в подбора на продукти, които заслужават да се продават в магазините!Здравейте !

Euro Sensolab България провежда потребителско проучване на млечни продукти през септември и октомври 2020 г.

Най-учтиво се обръщаме към Вас с покана за участие. Бихме се радвали да узнаем ако имате желание и възможност да вземете участие в тестовете за органолептична оценка, подробна информация за графика на провеждането им ще получите в началото на следващата седмица след одобрението Ви като потребител. За участието си ще бъдете възнаградени с подаръчен комплект от млечни продукти на стойност около 15 лв.

Приканваме Ви да разпространите информацията за предстоящото проучване и сред Вашето обкръжение от приятели и колеги, които желаят да се включат.

В случай, че проявявате интерес Ви приканваме да попълните кратка анкета за първоначален подбор като последвате приложения линк:
 
Благодарим за проявения интерес и отделеното време!
Ще се свържем с Вас допълнително чрез посочените Ви данни за контакт.

Към въпросника

EC BUL | 87, Kniaz Alexander Dondukov Blvd., fl. 1|  1527 |  Sofia  |  BULGARIA
Mob : +359 879 33 84 57  |  senso@ecbul.com


About "НАССР Консултинг" ЕООД - София - "Знанието е съкровище, което следва навсякъде този, който го притежава."

Консултант в областта на храните, туризма и околната среда - с познания, образование и опит, инж-технолог Христина Стамболова-магистър по специалност "Технология на животинските и хранителни продукти,консервирането и общественото хранене" (1991 г.) и магистър по туризъм (2006 г.), придобити в УХТ (бивш ВИХВП)-гр. Пловдив, с дълъг опит (25 г.) в областта на околната среда, с участия в редица обучения и опит по екология, туризъм, храни и хранене, обществени поръчки, приватизация, концесии, мениджмънт на сгради и др.
Публикувано на ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ. Запазване в отметки на връзката.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.