БЪДЕТЕ ОТГОВОРНИ КЪМ СЕБЕ СИ И ВАШИТЕ КЛИЕНТИ!


В момент на наличие на различни вирусни инфекции е много важна хигиената в обектите за храни и хранене, да се спазват хигиенните изисквания на персонала, за обекта и храните.
Това налага стриктно и много по-често прилагане на мерките за почистване и дезинфекция на оборудване, съдове, прибори, работни места, ръце и помещения.

Няколко прости превантивни мерки и добро планиране могат да се окажат от огромна полза. Ако искате да защитите служителите и дейността на дружеството, трябва да действате незабавно.

Указания на СЗО >>>>>

Временни насоки за почистване в обекти >>>>>

Какво трябва да знаете и какво да правите, ако се разболеете >>>>>

 

About "НАССР Консултинг" ЕООД - София - "Знанието е съкровище, което следва навсякъде този, който го притежава."

Консултант в областта на храните, туризма и околната среда - с познания, образование и опит, инж-технолог Христина Стамболова-магистър по специалност "Технология на животинските и хранителни продукти,консервирането и общественото хранене" (1991 г.) и магистър по туризъм (2006 г.), придобити в УХТ (бивш ВИХВП)-гр. Пловдив, с дълъг опит (25 г.) в областта на околната среда, с участия в редица обучения и опит по екология, туризъм, храни и хранене, обществени поръчки, приватизация, концесии, мениджмънт на сгради и др.
Публикувано на ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ, ПОЧИСТВАНЕ И ДЕЗИНФЕКЦИЯ, добри производствени и хигиенни практики. Запазване в отметки на връзката.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.