Всяка порция се определя индивидуално и няма определен стандарт – спазват се фирмените изисквания и рецепти. Във всички обекти за хранене грамажите на ястията са различни, както знаете.
И ако искате клиентът да остане повече от доволен, то за риба и морски дарове е възможно да прилагате следните препоръки, описани в статията.
Правилните порции – риба и морски дарове | The world of food and cooking.
42.660727
23.394699
About "НАССР Консултинг" ЕООД - София - "Знанието е съкровище, което следва навсякъде този, който го притежава."
Консултант в областта на храните, туризма и околната среда - с познания, образование и опит, инж-технолог Христина Стамболова-магистър по специалност "Технология на животинските и хранителни продукти,консервирането и общественото хранене" (1991 г.) и магистър по туризъм (2006 г.), придобити в УХТ (бивш ВИХВП)-гр. Пловдив, с дълъг опит (25 г.) в областта на околната среда, с участия в редица обучения и опит по екология, туризъм, храни и хранене, обществени поръчки, приватизация, концесии, мениджмънт на сгради и др.