ОПИТ


Специфична е дейността на фирмата и е специализирана в подготовката на обектите за функциониране, в които се произвежда или търгува с храни и изготвянето на технологична, хигиенна и др. документация за тях – ТД, система за самоконтрол, НАССР план и др..

Успешно са внедрени и защитени пред контролните органи, технологична документация и хигиенни системи в различни обекти – нови и съществуващи през 2006 – 2022 г. в София и страната (Пловдив, Карлово, Сопот, Ст. Загора, Раднево, Казанлък, Велико Търново, Приморско, Бургас, Поморие, Слънчев бряг, Зл. Пясъци, Балчик, Добрич, Козлодуй (обекти на АЕЦ), Враца, Лом, Ловеч, Червен бряг, Кюстендил, Самоков, Елин Пелин, Радомир, Белчин бани, Велинград, Смолян, Девин, Ягодина, Хасково и др.).

Участие като консултант в подготовката на технологична, хигиенна и друга документация за следните видове обекти: хотел (5), заведения за хранене – кафе/кафе-аперитиви/барове (34), сладкарници (7), столове (4), ресторанти и др. подобни (47), складове (18) и магазини за храни (60), магазин със склад за пакетиран китайски чай (1), хранителни добавки (6), цехове/работилници/кулинарни магазини за производство на готови храни – кулинарни изделия (16), моцарела и извара (1), хляб (5), обект за добив на хайвер и преработка на есетрова риба (1), бърза закуска/тестени изделия/закуски/пица (27), сладкарски изделия (10), гъби (1) и плодове (2), цех за бутилиране на минерална вода (1), производство на кубчета лед (1), производство на сладолед (3), производство на зеленчукови и плодови консерви (2), допълващ фураж за пчели (1), морски продукти  (1), тахани (1), вафли (1), люти продукти/сосове (1), автомати за напитки (81) и пакетирани храни (3) и др..

При избор на консултант, се уверете за следното:

  • има необходимите професионални познания и образование – търсете инженер-технолози по технология на храните – завършилите курсове и с друго образование не са Ви от полза;
  • може професионално да представи и обясни предстоящата дейност и да предложи технологични решения за всяка проблемна ситуация;
  • поставя името и подписа си на документацията, с което декларира своята отговорност и верността на написаното;
  • извършва необходимото обучение на ръководството и изпълнителския състав;
  • при проверка от контролните органи защитава написаното в документацията и т.н.

Изготвянето на технологичната документацията не е елементарно действие и изисква професионални познания и опит по технология на храни. По този начин може да бъде защитен всеки собственик на обект за храни, при конфликт на интереси.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС!

За допълнителна информация пишете на адрес: haccp.consulting@hotmail.com и взаимно ще намерим конкретно решение за Вашата дейност.

Запознайте се с видовете УСЛУГИ и АБОНАМЕНТ.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.