28.02.2017 г. от 15.00 часа… за записване кликнете на връзката
http://us9.campaign-archive1.com/?u=6abdd9c987d810a66d087f03c&id=8c0a9041ec&e=c5cd514a35
28.02.2017 г. от 15.00 часа… за записване кликнете на връзката
http://us9.campaign-archive1.com/?u=6abdd9c987d810a66d087f03c&id=8c0a9041ec&e=c5cd514a35
Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.
П | В | С | Ч | П | С | Н |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 |
П | В | С | Ч | П | С | Н |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 |
ХРАНИ И ХРАНЕНЕ, ТУРИЗЪМ, ОКОЛНА СРЕДА***РЕАЛИЗАЦИЯТА НА ВАШИТЕ ИДЕИ ЗАПОЧВА ОТ ТУК!***СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС!
Меню, рецепти, кухня
Power up ur travel
Здравейте! Искам да си отворя малка пекарна,производство на хляб,кроасани,кексчета и др. подобни. Идеята ми е да си работя сама и да предлагам приготвената продукция по малки магазинчета,кафенета и др. Интересува ме какво е необходимо по отношение на документацията и кое е първото нещо,което трябва да направя?
ХаресвамХаресвам
Здравейте Росица, за да се регистрира производствен обект е необходимо:
1. Помещението да е готово, оборудвано и да отговаря на изискванията за този вид производство
2. Да е изготвена документация, съгласно чл. 12 от Закона за храните:
-ТД за произвежданите видове изделия
-Система за самоконтрол
-НАССР система
3. Регистрация на обекта в ОДБХ и общината.
За да се изпълнят горепосочените стъпки трябва да намерите обект с достатъчен брой отделни помещения за съхранение и обработка на суровините, персонала, в което да има отделни входове-изходи, мивки с топла и студена вода, вентилация.
Изискванията са едни и същи за малко и голямо производство. Значение има какви суровини ще се използват – полуфабрикат или пресни и не обработени!?
Свържете се с мен в случай, че имате допълнителни въпроси.
ХаресвамХаресвам