Уебинар на тема „Food Fraud Измами в храните – нарастващата заплаха за индустрията“


28.02.2017 г. от 15.00 часа… за записване кликнете на връзката

http://us9.campaign-archive1.com/?u=6abdd9c987d810a66d087f03c&id=8c0a9041ec&e=c5cd514a35

About "НАССР Консултинг" ЕООД - София - "Знанието е съкровище, което следва навсякъде този, който го притежава."

Консултант в областта на храните, туризма и околната среда - с познания, образование и опит, инж-технолог Христина Стамболова-магистър по специалност "Технология на животинските и хранителни продукти,консервирането и общественото хранене" (1991 г.) и магистър по туризъм (2006 г.), придобити в УХТ (бивш ВИХВП)-гр. Пловдив, с дълъг опит (25 г.) в областта на околната среда, с участия в редица обучения и опит по екология, туризъм, храни и хранене, обществени поръчки, приватизация, концесии, мениджмънт на сгради и др.
Публикувано на ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ. Запазване в отметки на връзката.

2 Responses to Уебинар на тема „Food Fraud Измами в храните – нарастващата заплаха за индустрията“

  1. Росица каза:

    Здравейте! Искам да си отворя малка пекарна,производство на хляб,кроасани,кексчета и др. подобни. Идеята ми е да си работя сама и да предлагам приготвената продукция по малки магазинчета,кафенета и др. Интересува ме какво е необходимо по отношение на документацията и кое е първото нещо,което трябва да направя?

    Харесвам

    • Здравейте Росица, за да се регистрира производствен обект е необходимо:
      1. Помещението да е готово, оборудвано и да отговаря на изискванията за този вид производство
      2. Да е изготвена документация, съгласно чл. 12 от Закона за храните:
      -ТД за произвежданите видове изделия
      -Система за самоконтрол
      -НАССР система
      3. Регистрация на обекта в ОДБХ и общината.

      За да се изпълнят горепосочените стъпки трябва да намерите обект с достатъчен брой отделни помещения за съхранение и обработка на суровините, персонала, в което да има отделни входове-изходи, мивки с топла и студена вода, вентилация.
      Изискванията са едни и същи за малко и голямо производство. Значение има какви суровини ще се използват – полуфабрикат или пресни и не обработени!?
      Свържете се с мен в случай, че имате допълнителни въпроси.

      Харесвам

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.