ДОВЕРЕТЕ СЕ НА ПРОФЕСИОНАЛИЗМА НА „НАССР Консултинг” ЕООД – ГР. СОФИЯ!


Ние, екипът на „НАССР Консултинг“ ЕООД, предлагаме най-ценното – специализирана и професионална, достоверна и навременна информация, и техническа помощ за хранително-вкусовата промишленост, ресторантьорството, хотелиерството и за екологични обекти и дейности, довеждаща винаги до положителен краен резултат!

Търговската компания се съдаде, за да отговори на все по-нарастващите изисквания и отговорности при производството и/или търговията на храни и оказва техническа помощ на фирмите, водени от необходимостта от създаване и въвеждане на условия за конкурентноспособност.

Дейностите и услугите, които предлагаме на нашите клиенти, са ориентирани и имат за цел да сътрудничат на бизнеса (кетеринг фирми, ресторанти, хотели, фирми – произвеждащи хранителни стоки, търговци и фирми, складиращи и/или доставящи храни и други видове търговски обекти) и да го подпомага при осъществяването на търговската им дейност с нашите натрупани до сега, контакти, знания и опит чрез насочване и предоставяне на професионална информация и техническа помощ.

 „НАССР Консултинг” ЕООД – гр. София, предоставя различни специализирани консултантски и информационни услуги – в областите хранително-вкусова промишленост, ресторантьорство, туризъм, дистрибуция с храни, околна среда и др., и те са:

☞ техническа помощ в идейна и/или работна фаза при изграждане на обекти за храни и заведения за хранене и развлечение, туристически обекти;

☞  технологична концепция за обекти за храни и/или хранене или туризъм;

 ☞  решения за оптимизиране, подобряване и разнообразяване на дейността в обекта за хранене или туризъм;

 ☞  осъществяване на проверка в обекти за храни и/или хранене и туризъм като „таен клиент“;

 ☞ изготвяне на технологични документи за безопасно производство на храни:

–        технологична документация (ТД) за видовете произвеждани храни,

–       система за добри производствени и хигиенни практики (система за самоконтрол),

–       НАССР система (Анализ на опасностите и контрол на критичните точки),

–       процедури по НАССР (приложение към система за самоконтрол) – за хранителни магазини, складове за храни и заведения без производство на храни;

 ☞  регистрация на обекти за хранене и други хранителни обекти, обекти за туризъм;

 ☞  избор на подходящи ястия за дадения вид обект за хранене, съобразно фирмените цели;

 ☞  избор на категория за обект за хранене и развлечение и/или за туризъм и подготовка на обекта за категоризация;

 ☞  хигиенно обучение на изпълнителския състав;

☞  проверка на дейностите на изпълнителния състав в обекта;

 ☞  съдействие и подготовка на задължителни разрешения и програми в областта на околната среда за дейността в обекта;

 ☞  поддържане и оптимизиране на технологичната документация в обекта;

 ☞  съдействие и подготовка на необходимите документи, съгласно протокол от проверка на РИОКОЗ в обекта;

  ☞  съдействие и подготовка на необходимите документи, съгласно протокол от проверка на РИОСВ в обекта;

 ☞  изготвяне на длъжностни характеристики на изпълнителския състав;

 ☞  информация и подготовка на документация за здравословни и безопасни условия на труд в обекта;

 ☞  подготовка на информация за изработка на фирмена интернет страница;

 ☞  информация, подготовка на текстове и избор на рекламни материали; 

 ☞  информация и подготовка за продуктова сертификация на видовете произвеждани хранителни суровини и продукти, опаковки и др.;

 ☞  информация и подготовка за регистрация на търговска марка;

 ☞  информация за хранително нормативно законодателство;

 ☞ информация за нормативно законодателство за туристическата дейност;

 ☞  информация за нормативно законодателство в областта на околната среда;

 ☞ решение на проблема „неприятни миризми“ чрез прилагане на неутрализатор на миризми; 

☞ решение за резервно електрозахранване – UPS-системи с различен мощностен диапазон 5-100 kVA и/или дизел-генератори – агрегати с мощност от 1 до 3300 kVA; 

☞ изпълнение на други възложени дейности и задачи–процедури, свързани с регистрация и одобрение на документация, функциониране на обекта и др..

ВСЕКИ НАШ КЛИЕНТ получава допълнително: 

1. ПЪРВОНАЧАЛНА КОНСУЛТАЦИЯ;

2.ЕЛЕКТРОННА ПОЩА – ЕФЕКТИВНА, ПРАКТИЧНА, СИГУРНА, ЛЕСНА ЗА ОРГАНИЗИРАНЕ, С ВЪЗМОЖНОСТ ЗА НЕЗАБАВНА КОМУНИКАЦИЯ (ЧАТ) И С НЕОГРАНИЧЕНО МЯСТО И КОЛИЧЕСТВО ЗА ИНФОРМАЦИЯ;

3.КОНСУЛТАЦИИ ПО ТЕЛЕФОН ЗА ДОПЪЛНИТЕЛНО ВЪЗНИКНАЛИ ВЪПРОСИ;

ВСИЧКО ТОВА БЕЗПЛАТНО! 

4. НАМАЛЕНИЕ – 20 %, от стойността за услугата за всеки следващ обект. 

 

Поискайте допълнителна информация, консултация или оферта на адрес:  haccp.consulting@hotmail.com и взаимно ще намерим конкретно решение за Вашата дейност.

Предложение за Вас https://haccpconsulting.wordpress.com/2008/05/23/%d0%b1%d0%b5%d0%b7%d0%be%d0%bf%d0%b0%d1%81%d0%bd%d0%be%d1%81%d1%82-%d0%bd%d0%b0-%d1%85%d1%80%d0%b0%d0%bd%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d0%b2%d0%b0%d0%b6%d0%bd%d0%be-%d0%b7%d0%b0-%d0%bf%d1%80%d0%be%d0%b8%d0%b7/

About "НАССР Консултинг" ЕООД - София - "Знанието е съкровище, което следва навсякъде този, който го притежава."

Консултант в областта на храните, туризма и околната среда - с познания, образование и опит, инж-технолог Христина Стамболова-магистър по специалност "Технология на животинските и хранителни продукти,консервирането и общественото хранене" (1991 г.) и магистър по туризъм (2006 г.), придобити в УХТ (бивш ВИХВП)-гр. Пловдив, с дълъг опит (25 г.) в областта на околната среда, с участия в редица обучения и опит по екология, туризъм, храни и хранене, обществени поръчки, приватизация, концесии, мениджмънт на сгради и др.
Публикувано на ВИДОВЕ УСЛУГИ и тагнато. Запазване в отметки на връзката.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.